Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αυτο - αξιολόγηση

  • Κι αυτή τη χρονιά συνεχίζουμε τη διαδικασία της αυτο-αξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας με συντονίστρια την κ. Π. Μπαξεβάνη, στο θεματικό πεδίο "Κλίμα και σχέσεις στο σχολείο".
  • Από την αρχή της σχολικής χρονιάς, ο σύλλογος καθηγητών έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει το θεσμό του ακαδημαϊκού συντονιστή, όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του Σεπτεμβρίου*, ως σχέδιο δράσης του θεματικού πεδίου 3 της ΑΕΕ. Ωστόσο, αυτή η δράση συνδέεται ουσιαστικά με τις "Εκπαιδευτικές διαδικασίες", θεματικό πεδίο 4 της ΑΕΕ.
  • Τη Δευτέρα 5/3/2012 επισκέφθηκαν το σχολείο μας οι κυρίες Μητσάκη και Νίκα, υπεύθυνες της ΑΕΕ, οι οποίες ενημέρωσαν όλους τους συναδέλφους για το πιλοτικό αυτό πρόγραμμά το οποίο ολοκληρώνεται εντός του τρέχοντος σχολικού έτους.
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: κ. Φρ. Παχιαδάκη
ΛΥΚΕΙΟΥ: κ. Ε. Κουτσούρη
Διασύνδεσης ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ: κ. Α. Καββαδά
Ο συντονισμός λειτουργεί με τη συνεργασία υπευθύνων επιμέρους γνωστικών αντικειμένων (Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, Νεοελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας, Ιστορίας)

*Στην ολομέλεια των εκπαιδευτικών της ειδικότητας των φιλολόγων (9/9/2011) αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του θεσμού του ακαδημαϊκού συντονιστή σε Γυμνάσιο και Λύκειο για τα μαθήματα: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα - Νέα Ελληνική Γλώσσα/Λογοτεχνία - Ιστορία.
Για κάθε μάθημα έχουν οριστεί δύο υπεύθυνοι (Γυμνάσιο - Λύκειο) πάνω στον άξονα των αρχών του Νέου Σχολείου, αλλά και της λειτουργικότητας του εκπαιδευτικού έργου στο Καλλιτεχνικό σχολείο.

Περισσότερα  στη σελίδα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου